Meer over Coaching

Leren om je innerlijke mogelijkheden beter te benutten.
Je innerlijke ervaring zo veranderen dat je je doel bereikt.

Toegang tot je eigen wijsheid
Net als het zelf herstellend vermogen beschikt iedereen over eigen wijsheid. Dit zijn ervaringen die je in de loop van je leven hebt opgedaan. Al deze ervaringen en eigen verworven kennis draag je bij je in je lichaam ziel en geest.
Wanneer je ergens tegenaan loopt en niet verder kunt, of wanneer je verhinderd wordt om je doel te bereiken helpt het om inzicht te krijgen in wat het is wat je tegenhoudt. Tijdens coachingssessie bij Natuurwijze ontdek je wat je nodig hebt om de hindernis te overbruggen en je doel te bereiken. Je krijgt toegang tot je eigen wijsheid. Dit houdt in dat je van binnenuit je oplossing leert vinden en je van binnenuit kunt ontwikkelen. Hierbij is de natuur een onuitputtelijke inspiratiebron.

Natuurcoaching
De coachingssessies worden al wandelend gegeven in de natuur. Door te wandelen zet je letterlijk dingen in beweging, zowel fysiek als mentaal. Je maakt niet alleen stappen met je lichaam, maar ook mentaal zorgt wandelen er voor dat je inzichten krijgt en stappen zet die je dichter bij je doel brengen.

Inzicht in hoe het anders kan
Natuurwijze coacht op basis van NLP. Dit staat voor Neuro-Linguïstisch Programmeren.
Hierbij wordt aandacht besteed hoe je een situatie beleeft; Door te onderzoeken wat je ervaart in bepaalde situaties krijg je inzicht in hoe het ook anders kan.
Wanneer je graag iets wilt leren of wilt kunnen, zijn er altijd voorbeelden beschikbaar (van jezelf of iemand anders) waarbij het is gelukt om een doel te bereiken. En wanneer iemand anders iets kan, kun jij het leren.
De manier waarop we verbaal en non verbaal communiceren heeft invloed op de reactie die het oproept bij onszelf of bij anderen. Je bewust worden van de manier van communiceren kan je helpen veranderen om je hindernissen te overwinnen.

Wil je meer zelfvertrouwen, meer ontspanning, innerlijke rust, creativiteit, meer concentratie, doorzettingsvermogen, humor, speelsheid of een andere vaardigheid ontwikkelen?

Natuurwijze richt zich op coaching voor o.a.
– Persoonlijke groei
– Jezelf beter leren kennen
– Steviger in je schoenen staan
– Afrekenen met emoties uit het verleden
– Verminderen van angst
– Verminderen van stress
– Herstellen van een burn-out
– Verminderen van vermoeidheidsklachten
– Oplossen van slaap problemen
– Verminderen van klachten tijdens de menopauze ( of vroege menopauze)

Tarieven
Intake GRATIS (20 min)
Natuurcoaching  €97.50 (90 min)
Natuurcoaching €65 (60 min)
Coaching via Skype €65 (60 min)
Coaching via Skype €45 (30 min)
Aanvullend advies via email €35
Telefonisch advies €17.50 (15 min)

Maak een afspraak
Ben je nieuwsgierig wat mijn manier van coaching voor jou kan betekenen?
Ik werk doelgericht met een snel resultaat, zonder lange trajecten. Het zijn duidelijke sessies met oefeningen waarbij jezelf leert kennen, waardoor je nieuwe inzichten krijgt. Je doelen worden snel gehaald. Je krijgt handvatten mee om de volgende stappen te zetten.

Maak een afspraak


Aukje Bor-Stokroos
Fytotherapeut – Kruidenvakvrouw – Natuurcoach

 

Contact

Tromplaan 17
3951 CL Maarn (Utrecht)
06 4894 1640


Contact