Versterk je verbinding met de natuur

Leef in het ritme van de seizoenen

Ze zijn een prachtige leidraad voor je fysieke en mentale gezondheid.
Ik maak je bewust van de kracht van elk seizoen en hoe je daarmee de verbinding met jezelf en de natuur kunt versterken. 
Mijn naam is Aukje Bor-Stokroos.
Ik ben een Natuurwijze.

Meer rust en balans

Lekkerder in je vel en meer aandacht voor jouw verbinding met de natuur

Ik richt me op volwassen vrouwen die meer balans, zoeken en bewuster willen leven.
Het ritme van de seizoenen is voor mij een leidraad voor fysieke en mentale gezondheid, voor zingeving en een doelgericht leven in harmonie met de aarde.

Tijdens individuele sessies en cursussen help ik jou dit tempo van de natuur te volgen en zo meer rust en balans te brengen in je eigen leven. Denk aan meer ontspanning ervaren, beter slapen, minder last van stress, lekkerder in je vel, je cyclus beter begrijpen en benutten, je menopauze klachten verminderen of je spiritualiteit voeden en meer tot jezelf komen. Ik help jou je doelen helder voor ogen krijgen, je transformatieproces begeleiden en gezondere keuzes maken voor je lichaam, ziel en geest.

Graag noem ik mezelf een inspirator, iemand met jarenlange kennis van kruiden en mensen, een spiegel, een Natuurwijze.
Ik leer je jouw (zelf)kennis te vergroten en zingeving te voeden door tot de kern te komen en zo je verbinding met de natuur te herstellen en je doelen te bereiken.  

Contact

Belangrijk: Ik beantwoord vragen via het contact formulier binnen 3 dagen. Heb je geen antwoord ontvangen? Neem dan telefonisch contact met mij op.
T 06 4894 1640.