Natuurbeleving, Workshops & Cursussen

Vertragen, vereenvoudigen en verrijken, door te leven in het ritme van de seizoenen

Online

Bij een online cursus of workshop werk je op je eigen tempo en in je eigen tijd. Bij diverse programma’s wordt een gratis live sessie aangeboden zodat jij advies ontvangt op maat. Om je privacy te respecteren hoef je geen huiswerk in te leveren, maar je houd zelf een journal bij van je vorderingen. Geen zin in een journal? Bij Natuurwijze krijg je ook andere mogelijkheden aangereikt. Wil je extra ondersteuning? Kies dan voor een cursus in combinatie met individuele begeleiding zoals “Eik” of “Beuk”. Deze vind je bij de individuele sessies. (of klik hier)

Crone Cursus

De wijze vrouw in het seizoen van de overgang

Online cursus
7 modules met totaal 28 lessen

13 Heilige nachten

Reis mee
door de tijd
tussen de tijden

Online cursus
24 lessen, 1 reis

Abundant harvest

Online lecture
Wild Roots herbal gathering

90 minutes audio
English version

Groepsactiviteiten

Sinds het jaar 2000 organiseer ik workshops en activiteiten. Vanaf 2010 kwamen daar de kruidenwandelingen, de bomenwandelingen en langzaam ook de meditatieve wandelingen bij. Hoewel ik grote groepen heb begeleid, richt ik me nu op kleine groepjes van maximaal 10. Hiermee is er veel aandacht voor persoonlijk contact en ruimte voor het stellen van vragen. Het zijn laagdrempelinge activiteiten waarbij ik je graag motiveer om thuis verder te gaan met ontdekken. Deze activiteiten zijn te boeken vanaf 4 personen op doordeweekse dagen. 

Gift
from nature

Je leren verbinden
met
de natuur

wandelworkshop vanaf 4 personen

Ontmoeting
met bomen

Kennismaken,
leren en
contact maken

wandelworkshop vanaf 4 personen

In het ritme
van de seizoenen

Praktische kennis over geneeskracht en eetbaarheid

wandelworkshop vanaf 4 personen 

"Het leuke was dat Aukje naast kennis die je in kruidenboeken kan vinden, ook praktische, bruikbare informatie geeft. De afwisseling tussen medicinale en historische informatie, volksgebruiken en leuke anekdotes maken de wandeling een boeiende belevenis. Aukjes vriendelijkheid en rustige uitstraling maken dat je je meteen op je gemak en welkom voelt. Aukje zoekt hele mooie plekken uit om je te laten zien wat er allemaal groeit. Of je nu geïnteresseerd bent in natuurbeleving, historisch gebruik van planten of de medicinale kant van de kruiden, je zult zeker genieten van een kruidenwandeling met Aukje!"

Stèphanie

Contact

Belangrijk: Ik beantwoord vragen via het contact formulier binnen 3 dagen. Heb je geen antwoord ontvangen? Neem dan telefonisch contact met mij op. T 06 4894 1640.