Workshops en Wandelingen

Workshops

Werken met natuurlijk materiaal

De natuur geeft ons een regenboog aan kleuren, een medicijnkast vol geneeskrachtige kruiden en allerlei basis materialen voor de mooiste kunstwerken. 
Natuurwijze verzorgt verschillende workshops rondom gezondheid en creativiteit waarbij natuurlijke materialen altijd de basis vormen voor het maken van een kruidenproduct of een kunstwerk. 

Je kunt aansluiten bij een workshop of Natuurwijze uitnodigen voor een workshop of gastles op locatie.

Wandelingen

Seizoenen - Kruiden - Bomen - Meditatie

Al het groene om ons heen heeft een rustgevende werking op onze gezondheid. Wanneer je alle zintuigen gebruikt, lukt het nog beter om te “ont-moeten”.
Wandel mee met een Seizoenswandeling, Meditatieve Wandeling, of sluit aan bij een Bomenwandeling en ontdek hoe de natuur jou kan voeden en verzorgen.

Organiseer je zelf een gezellige dag waarin een kruiden of wildpluk wandeling uitstekend past? Dan kun je Natuurwijze uitnodigen voor een wandeling op locatie.

Vilt

Contact maken, aanvoelen,  afstemmen, benieuwd zijn, in beweging komen, luisteren en verbinden zijn ingrediënten voor een goed gesprek. Exact deze vermogens zijn nodig om van losse plukken wol vilt te maken. 
Een prachtige techniek om te werken met dit natuurlijke materiaal.

Contact