Coaching:

Je innerlijke ervaring zo veranderen dat je je doel bereikt.

Stress/ Burn-out

Je ervaart veel stress of je hebt een burn-out? Leer meer rust en ontspanning te creëren en te kiezen voor datgene waar je energie van krijgt en waar je blij van wordt.

Steviger in je schoenen staan

Je vind het eng om dat ene gesprek aan te gaan, omdat de hele situatie fout kan aflopen? Leer hoe je helder en duidelijk kunt verwoorden naar anderen wat jij belangrijk vindt, omdat je steviger in je schoenen staat.

Menopauze

Je ervaart een duidelijk verandering in je lijf en in je zijn, maar hoe ga je hier mee om? Leer deze nieuwe levensfase met open armen te ontvangen, waardoor je weer kunt genieten en mag zijn wie je bent.

Jezelf mogen zijn

Je weet heel goed wat anderen van je verwachten maar je wilt het liefst gewoon jezelf zijn? Leer ruimte voor jezelf creëren en je plek in te nemen op een manier die helemaal bij jou past.

Afrekenen met emoties uit verleden

Je wilt graag een volgende stap nemen in je leven maar emoties uit je verleden houden je tegen? Leer je innerlijke ervaringen zo te veranderen dat je er niet langer door wordt gehinderd maar moeiteloos verder kunt om je doel te bereiken.

Net als het zelf herstellend vermogen beschikt iedereen over eigen wijsheid.
We zijn immers allemaal ervaringsdeskundige van ons eigen leven. En als geen ander weten we diep van binnen wat we echt nodig hebben.  Als coach help ik je om deze wijsheid te vertalen naar woorden, beelden en gevoelens. 
Wanneer je ergens tegenaan loopt en niet verder kunt, of wanneer je verhinderd wordt om je doel te bereiken, helpt het om inzicht te krijgen in wat het is wat je tegenhoudt. Tijdens coachingssessie laat ik je ontdekken je wat je nodig hebt om de hindernis te overbruggen en je doel te bereiken.
Je krijgt toegang tot je eigen wijsheid. Dit houdt in dat je van binnenuit je oplossing leert vinden en je van binnenuit kunt ontwikkelen.
Hierbij is de natuur een onuitputtelijke inspiratiebron.

Mijn naam is Aukje Bor-Stokroos, 
Fytotherapeut, Kruidenvakvrouw en Natuurcoach.

20170910

De reis is makkelijker als een doel hebt

Maak een afspraak en ontvang een gratis intake van 20 minuten bij een coachingsconsult.

€65

Coaching 60 minuten

 • Gratis intake
 • Toegang tot je eigen wijsheid
 • Inzicht in nieuwe mogelijkheden
 • Praktijk consult

€97,50

Natuuroaching 90 minuten

 • Gratis intake
 • Persoonlijke boodschappen uit de natuur
 • Diepere verbinding met jezelf
 • Je doel bereiken door in beweging te zijn
 • Inzicht in nieuwe mogelijkheden
 • Toegang tot je eigen wijsheid

€45

Coaching 30 minuten

 • Inzicht in nieuwe mogelijkheden
 • Praktijk/ internet consult

Veel gestelde vragen

Net als het zelf herstellend vermogen beschikt iedereen over eigen wijsheid. Dit zijn ervaringen die je in de loop van je leven hebt opgedaan. Al deze ervaringen en eigen verworven kennis draag je bij je in je lichaam ziel en geest.
Wanneer je ergens tegenaan loopt en niet verder kunt, of wanneer je verhinderd wordt om je doel te bereiken helpt het om inzicht te krijgen in wat het is wat je tegenhoudt. Tijdens coachingssessie bij Natuurwijze ontdek je wat je nodig hebt om de hindernis te overbruggen en je doel te bereiken. Je krijgt toegang tot je eigen wijsheid. Dit houdt in dat je van binnenuit je oplossing leert vinden en je van binnenuit kunt ontwikkelen. Hierbij is de natuur een onuitputtelijke inspiratiebron.

Natuurcoaching betekend dat de natuur actief wordt betrokken in de coachingsgesprekken. Zo geeft de natuur ons talloze metaforen en kun je zelf een oplossing vinden door iets in de natuur te bestuderen of te ervaren. 
Zo is Gift From Nature een persoonlijk cadeau wat je ontvangt van de natuur zodat het je nog beter lukt om je doel te halen.

De coachingssessies worden al wandelend gegeven in de natuur. Door te wandelen zet je letterlijk dingen in beweging, zowel fysiek als mentaal. Je maakt niet alleen stappen met je lichaam, maar ook mentaal zorgt wandelen er voor dat je inzichten krijgt en stappen zet die je dichter bij je doel brengen.

Natuurwijze coached op basis van NLP. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat de effecten van Neuro Linguïstisch Programmeren vergelijkbaar zijn met die van gevestigde therapievormen zoals de cognitieve gedragstherapie. Het geeft positieve resultaten bij PTSS en verbeterd de kwaliteit van leven bij psychosociale klachten. 

Wil je meer zelfvertrouwen, meer ontspanning, innerlijke rust, creativiteit, meer concentratie, doorzettingsvermogen, humor, speelsheid of een andere vaardigheid ontwikkelen?

Natuurwijze richt zich op coaching voor o.a.
– Persoonlijke groei
– Jezelf beter leren kennen
– Steviger in je schoenen staan
– Afrekenen met emoties uit het verleden
– Verminderen van angst
– Verminderen van stress
– Herstellen van een burn-out
– Verminderen van vermoeidheidsklachten
– Oplossen van slaap problemen
– Verminderen van klachten tijdens de menopauze ( of vroege menopauze)

Als cliënt ontvang je een gratis intake wanneer je een afspraak maakt voor een coachingsconsult. 
Deze intake is gratis en duurt ongeveer 20 minuten.

Het doel van deze intake is om elkaar beter te leren kennen. Wie ben jij? Wie is Aukje? Hoe gaat een consult? Jij mag tijdens de intake bepalen of je een klik met mij hebt en of je coaching van mij wilt ontvangen. 
Ik vind het van belang om op de hoogte te zijn van jouw wensen en verwachtingen voordat ik verder ga met een een consult. Wat is voor jou belangrijk? En waar gaat het jou om als je komt voor coaching? Na dit gesprek mag jij aangeven of je verder wilt met een coachingconsult.

Bij het maken van een afspraak spreken af in de praktijk of een plek waar de Natuurcoaching wandeling plaats vindt. Dit is altijd in de omgeving van Maarn. 
Bij slecht weer vindt de natuurcoaching plaats in de praktijk van Natuurwijze. 

Het is mogelijk om een Natuurcoachings gesprek te doen in je eigen omgeving. Houd dan rekening met extra reiskosten voor Natuurwijze. 

Bij een internet consult voor coaching heb je alleen een goed werkende internetverbinding nodig en een Skype account of een account bij Zoom. Het consult dient vooraf te worden betaald via iDeal. 

Ben je op zoek naar een combinatie van Fytotherapie EN Natuurcoaching? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

"In de gesprekken die ik met Aukje had nam ze altijd uitgebreid de tijd om te weten te komen hoe het lichamelijk en geestelijk en sociaal met mij ging. Het complete plaatje dus. Ze heeft mij al die tijd zoveel goede adviezen, tips gegeven! Heel helder en bruikbaar! "
Vrouw 36
Jezelf mogen zijn
"De vrijheid waarin de consulten plaatsvonden! Wandelingen in een omhelzende natuur zijn op voorhand al heilzaam. Tezamen met een luisterend oor, welgemeende goede adviezen en een verwarmende kruidenthee ontstaat ook nog eens een verruimende en heldere blik op jezelf en de wereld om je heen."
Vrouw 42
Pre-Menopauze
"Ik ging gestressed heen en voelde tijdens de sessie de rust in mijn lijf komen. Naderhand ging ik met veel meer vertrouwen naar mijn volgende afspraak (waar ik in eerste instantie tegenop had gezien). Ook gaf het me inzicht in het thema dat ik had aangedragen; ik realiseerde me hoe ontzettend lang dit thema voor mij al speelt. Dat wil niet zeggen dat het daarmee opgelost is, maar ik kan nu beter accepteren dat ik er nog steeds wel eens mee worstel. (In plaats van: "Ben ik daar nu nog mee bezig?")"
Vrouw 38
Steviger in je schoenen staan

Contact

Tromplaan 17
3951 CL Maarn (Utrecht)
06 4894 1640


Contact