©2019 - Aukje Bor-Stokroos, Natuurwijze

Donatie

Help mij om jou te blijven inspireren

Via mijn website en ook via social media deel ik veel van mijn kennis. Ik heb dit jaren lang gratis gedaan en zal dat gratis blijven doen. Echter is het niet voor iedereen duidelijk hoeveel werk er achter de schermen wordt verricht om deze gratis informatie te verzamelen en jou aan te reiken.

Voor mijn kennis put ik uit mijn studies en ervaring. Daarnaast lees ik veel, koop boeken en naslagwerken ga op onderzoek in de natuur, volg bijscholing, maak tijd en schrijf. Soms werk ik voor langere tijd achtereen aan een blogpost, om de juiste informatie te verstrekken. Ik maak mijn eigen foto’s, video’s, schrijf mijn eigen teksten en probeer zo in mijn eigen levensonderhoud te voorzien omdat dit is waar ik goed in ben. Alles wat je van mij tegenkomt op social media is door mij gemaakt, ontworpen, samengesteld geëdit. Dit is mijn werk.

Wanneer ik jou heb mogen inspireren op welke manier dan ook, dan is dit een mogelijkheid mijn werk te promoten. Met een donatie laat jij weten dat je graag wilt dat ik mijn werk voortzet en dat ik je mag blijven inspireren in de toekomst.

Voel je vrij om een bericht achter te laten via het aparte contactformulier op deze pagina. Dit is niet verplicht. Ik zie alleen van welke rekening de betaling is binnengekomen. Met de informatie doe ik verder niets. Dat is iets tussen jou en mij.

Voor nu 1000 maal dank voor je ondersteuning!
Aukje van Natuurwijze

Bedrag

Stuur een bericht