Hou van de herinnering van verandering

Iedere winter vergeet ik heel geleidelijk hoe groen en rijk begroeit de omgeving is waar ik woon. Ik wen aan de kale bomen en zoek het groen in mossen en dichtbegroeide dennenbossen.
En iedere lente ben ik weer verwonderd hoe snel de natuur veranderd in nieuw leven. De overvloed en uitbundigheid die alle ruimte inneemt en vult met vrolijkheid en aanwezigheid.

Blijven hangen in de winter is genoegen nemen met wat is geweest. Alles blijft zoals het is. De lente leert ons ruimte maken voor nieuwe mogelijkheden en dat je altijd weer opnieuw mag beginnen.
Ik hou van de lente, net zoals ik houd van de herfst, de zomer en de winter. Ik hou van de herinnering hoe mooi verandering kan zijn.

Met coaching ruimte maken voor nieuwe mogelijkheden?

Net als het zelf herstellend vermogen beschikt iedereen over eigen wijsheid. Dit zijn ervaringen die je in de loop van je leven hebt opgedaan.
Al deze ervaringen en eigen verworven kennis draag je bij je in je lichaam ziel en geest.
Wanneer je ergens tegenaan loopt en niet verder kunt, of wanneer je verhinderd wordt om je doel te bereiken helpt het om inzicht te krijgen in wat het is wat je tegenhoudt.
Tijdens coaching sessie bij Natuurwijze ontdek je wat je nodig hebt om de hindernis te overbruggen en je doel te bereiken. Je krijgt toegang tot je eigen wijsheid. Dit houdt in dat je van binnenuit je oplossing leert vinden en je van binnenuit kunt ontwikkelen.
Hierbij is de natuur een onuitputtelijke inspiratiebron.


Maak een afspraak

Scroll naar boven