Hoe je overvloed een kans geeft

Wanneer je in halverwege augustus de natuur in gaat, dan is het duidelijk de tijd van een overvloedige oogst. Rijpe bessen, rijpe bramen, nog te oogsten framboos, de eerste appels, rozebottels, eetbare zaden, wilde groente, noem maar op.
En als je een moment stil staat bij wat deze overvloedige oogst voor jou kan betekenen dan mag je je realiseren dat deze tijd van het jaar het resultaat is van een heel jaar voorbereiden, langzaam groeien en vruchtdragen. Een gratis geschenk van de natuur.

Voel maar eens wat dit met je doet, dat je gebruik mag maken van deze overvloed, maar ook de overvloed die je met je eigen groeiproces hebt voltooid en waarvan je nu de vruchten mag plukken.
En geef dan deze overloed de kans om je leven in te stromen. Het zal je een nieuw perspectief geven, je sterker maken en je voeden.

Net als het zelf herstellend vermogen beschikt iedereen over eigen wijsheid. Dit zijn ervaringen die je in de loop van je leven hebt opgedaan. 
Al deze ervaringen en eigen verworven kennis draag je bij je in je lichaam ziel en geest.
Wanneer je ergens tegenaan loopt en niet verder kunt, of wanneer je verhinderd wordt om je doel te bereiken helpt het om inzicht te krijgen in wat het is wat je tegenhoudt.
Tijdens coachingssessie bij Natuurwijze ontdek je wat je nodig hebt om de hindernis te overbruggen en je doel te bereiken. Je krijgt toegang tot je eigen wijsheid. Dit houdt in dat je van binnenuit je oplossing leert vinden en je van binnenuit kunt ontwikkelen.
Hierbij is de natuur een onuitputtelijke inspiratiebron.

Doe mee met een workshop of boek een wandeling

Kruiden Wandelingen

Wildpluk wandelingen

Workshops

Delen