001

Kruiden en natuursessies

Een betere aarde begint met leren zorgen voor jezelf

Nosce te ipsum

Leer jouw (zelf)kennis te vergroten door tot de kern te komen. Hiervan word je zelfredzaam en dat wil ik heel graag stimuleren. Want hoe beter je jezelf kent, hoe beter je voor jezelf kunt zorgen. "Nosce te ipsum" Ken uzelve.

Wanneer je een afspraak wilt maken voor een sessie, is het goed om je te realiseren dat ik er voor gekozen heb niet langer te werken als zorgverlener. Graag noem ik mezelf een inspirator, iemand met jarenlange kennis van kruiden en mensen, een spiegel, een natuurwijze waarmee je een goed gesprek hebt en aan wie je vragen kunt stellen.
Ik leer je jouw (zelf)kennis te vergroten door tot de kern te komen. Hiervan word je zelfredzaam en dat wil ik heel graag stimuleren.
 
Voorbeelden zijn:
  • hoe leef ik meer volgens het ritme van de seizoenen?
  • hoe bereid ik kruiden die mijn vitaliteit ondersteunen?
  • welke planten passen bij mij en mijn situatie?
  • hoe zet ik de volgende stap in mijn veranderende levensfase?
  • hoe verbind ik mij meer met de natuur?

Gratis kennismaking

Bij Natuurwijze is een kennismaking gratis. Zo kun jij bepalen of ik degene ben van wie je iets wilt leren.

Voor mij is een kennismaking zinvol om te kunnen bepalen of ik aanbied wat jij zoekt.
Stel je een eerste ontmoeting voor, waarbij jij iets vertelt over jezelf, wat je zou willen leren en ik vertel wat mijn werkwijze is. Een kennismaking duurt ongeveer een kwartier. Meestal vloeit de kennismaking over in een eerste sessie. Deze volgt dan direct op dit eerste gesprek.

Alle kennismakingen starten in de ruimte van Natuurwijze.

Waar ik ervaring in heb

Recensies

“Bij Aukje van Natuurwijze heb ik precies het duwtje in de rug gekregen om mij door een lastig stukje leven heen te helpen. Ik heb het als een verademing ervaren hulpverlening te mogen ontvangen die gericht was op het mij in mijn eigen kracht plaatsen en mij enkel te helpen zien dat de oplossingen allang in mij zaten zonder dat ik ooit het gevoel heb gehad eigen regie te verliezen.
Aukje coacht met haar hart maar beschikt tevens over een grote kennis en wijsheid wat haar in staat stelt maatwerk te leveren tot op de millimeter.
Ik beveel haar van harte aan.”
– E- 

Sessies

Es

“Ik ontvang inzicht
door zelfbeschouwing”

127

Eik

“Ik ervaar de krachtige
levensenergie”

635

“Ik laat gevoel en verstand
samen komen”

425

“Ik verbeter mijn landschap en maak een nieuw begin”

85

Den

“Ik haal diep adem en geef ruimte aan mezelf”

30 minuten

45

Meditatieve wandeling met boodschap van de Natuur

90 minuten

127

Met geneeskrachtige kruiden en eetbare wilde planten

90 minuten

127

Meditatieve wandeling met verhalen en weetjes

90 minuten

127

Openingstijden

Natuurwijze is alleen op afspraak te bezoeken. 

  • di, wo, do – 10:30u
  • di, wo, do – 13:00u
  • di, wo, do – 15:00u
  • di, wo, do – in de avonduren in overleg.
Lees meer informatie over Natuurwijze, de bereikbaarheid en faciliteiten op de pagina Bedrijfsinfo.

Contact