Je rust, vrijheid en verbinding
met de natuur herstellen?

Maak kennis met Online Cursussen bij Natuurwijze

Op je eigen tijd, in je eigen omgeving, op je eigen tempo.


maart 2019

Online jaar cursus bij Natuurwijze

Wil jij meer weten van de natuur en natuurlijk leven?
Wil je meer ritme vinden in je leven?
Wil je meer rust ontspanning en vrijheid?

In maart 2019 presenteer ik hier een gloednieuwe cursus waarbij ik je stap voor stap leer om je eigen weg te leren gaan als het gaat om natuurlijk leven. 
In deze praktische cursus doorlopen we samen een heel jaar en leer je wanneer je welke planten tegen komt, wat je er mee kunt en hoe deze een rol spelen in het seizoen waarin ze groeien. Ieder seizoen heeft zijn eigen kruiden, hoogtepunten, bijzonderheden en markeringsdagen, dit geeft een ritme aan voor het jaar. Creativiteit heeft een grote plek in deze online cursus, net als bewustwording, het vieren van bijzondere dagen en de online community waarbij je in contact kunt komen met de andere cursisten om je ervaringen te delen. 

Aan het einde van deze cursus kun je ritme aanbrengen in je leven en heb je geleerd hoe je optimaal kunt genieten van alle seizoenen. Je maakt actief gebruik van kruiden in je voeding, als geneeskracht en in je eigen creativiteit. Je ervaart meer vrijheid, ontspanning en rust, omdat je hebt geleerd wanneer het de beste tijd is voor ontspanning en inspanning. 
Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. 

Groet, Aukje van Natuurwijze

Stel gerust je vraag…


Contact

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.