Leven in het ritme
van de seizoenen
betekent voor mij dat ik
de natuur
mijn tempo laat bepalen

De seizoenen zijn een prachtige leidraad voor fysieke en mentale gezondheid

De inspiratie die ik hieruit haal gebruik ik om mijn leven te optimaliseren en gezonde keuzes te maken. De ervaring en kennis die ik hierover heb opgedaan verwerk ik in coachingstrajecten, (online) cursussen, workshops en ceremonies.

Mijn naam is

Aukje Bor-Stokroos

Ik ben een Natuurwijze.

Als je dicht bij jezelf blijft ervaar je ook wat goed voor je is

Anderen kunnen vaak zo goed vertellen wat je moet doen, maar ik inspireer je graag om van binnenuit je eigen keuzes te maken.

Als kind speelde ik veel buiten. Hutten bouwen, bloemen plukken, maar ook kletsvoeten halen in de sloot omdat de overkant altijd aantrekkelijker was om te spelen. Toen ik ouder werd schikte ik me naar de mensen die mij omringden. Omdat ik leerde te doen “zoals het hoort”. Ik raakte mijn verbinding met de natuur kwijt en daardoor ook mezelf. Dat maakte me diep ongelukkig. Ik voelde me onbegrepen en niet gehoord.

Mijn weg naar de natuur heb ik terug gevonden door de verbinding opnieuw te versterken, me te verdiepen in de geneeskracht van planten en bomen, maar ook keuzes te leren maken die vanuit mijn kern kwamen. De weg naar mezelf vond ik terug door mijn verleden te helen. 

Om hiervoor een goede basis te creëren deed ik verschillende opleidingen. Ik verdiepte me naast holistische geneeswijzen ook in levensfasen, transisties en de cyclische beweging van de natuur.
Als het mij is gelukt hiermee dichter bij mezelf te komen, dan geloof ik dat jij het ook kunt leren.

Anderen kunnen vaak zo goed vertellen wat je moet doen, maar ik inspireer je graag om van binnenuit je eigen keuzes te maken. Omdat dit op allerlei gebieden, fysiek, mentaal, maar ook op zielsniveau je welzijn ten goede komt en heel veel levensvreugde geeft.

"Haar nieuwsbrieven zijn cadeautjes voor mijn ziel, die koester ik" - Louise-

Aukje is een kruidengeneeskundige, natuurcoach & druïde

Aukje (1973) heeft een achtergrond in de pedagogiek/agogiek en werkte na haar diplomering van de Kruidenvakopleiding een tijd als registertherapeut. Naast de Medische- en Psychosociale Basis kennis (Hoger Onderwijs) volgde ze tal van bijscholingen op het gebied van mentale- en fysieke gezondheid.

Ze is een gecertificeerd NLP Master (Instituut voor Eclectische  Psychologie) en bewandelt het pad van de Druïde, waarbij ze is aangesloten bij de orde van Barden, Ovaten en Druïden (OBOD).
Aukje is een Natuurwijze, een creative “out of the box denker” die anderen graag inspireert. 

In haar werk zoekt ze naar mogelijkheden om je in aanraking te laten komen met je eigen kern en van daaruit jouw overtuigingen, je identiteit en jouw positie in het grotere geheel. Hierin spelen bewust worden van je eigen handelen en jouw plek in de natuur een betekenisvolle rol.

Haar uitgangspunt is het leven in het ritme van de seizoenen. Omdat de natuur zoveel wijsheid heeft gestopt in een cyclus die in alle aspecten van “ons zijn” is terug te vinden.

"De nieuwsbrief staat altijd vol met interessante weetjes en met enige regelmaat herinneren de nieuwsbrieven mij aan mijn basis; de natuur en zijn rituelen" -Pon-

Contact

    Scroll naar boven