Recensies vilt

 • De workshop is mij heel erg goed bevallen. De middag vloog om en het was een zeer kleurrijk geheel. Moeilijk kiezen uit zoveel prachtige kleuren. Zo intensief bezig zijn brengt je helemaal in het hier en nu, zeker met de mooie meditatie vooraf, een geweldig idee en heel goed om de theorie-input weer even los te laten en gewoon te gaan spelen met kleuren/water/zeep en handen.
  Het is een leuk vooruitzicht om in de herfst nog een keer te mogen “proeven”met mijn handen en er een hoed uit te toveren.
  Lieve groet, Jeltje
 • Ik heb onder begeleiding van Aukje een workshop leren vilten gedaan, met een proef lap maken en daarna me volledig gestort op het maken van een vilten hals omslagdoek.
  Ik vond het fijn om in stilte te beginnen en met samen (onder begeleiding van Aukje) voor te bereiden op de workshop: hoofd uit en hart aan! De hele middag heb ik me in mijn element gevoeld, lekker bezig met handen en me laten leiden door mijn hart. Het resultaat is een mooie halsdoek die fantastische kleuren bevat.
  Waartoe ik een workshop aanbeveel: kleine groep mensen; heerlijk met mijn handen bezig; uit het hoofd en in het hart; ont-spanning van mijzelf (hoewel de wol meer spanning en verbinding krijgt dan voor het vilten); al die fantastische kleuren werken helend; zelf iets maken is zo prachtig, het hele proces van wording mee te beleven. Fijne begeleiding van Aukje: deskundig en aanwezig indien nodig en op de achtergrond er altijd met een mooie uitstraling van liefde en plezier. – Tineke
 • Ik ben onwijs blij met mijn sjaal: ROZE!!
  Elke keer weer een feest om met wol te werken en inzichten te ontvangen door dit proces. Een sjaal met een verhaal 🙂 Dankjewel Aukje! – Bettien
 • Het was een mooie ervaring, voor mij was vilten helemaal nieuw, echt leuk om te doen. Verder was het een gezellige vriendinnenmiddag in heerlijke sfeer, Aukje bedankt (Bettien bedankt als lieve gastvrouw)
  Groeten XX Therese
 • Middagje vilten met vriendinnen, kopje thee, mooie wol, fijne sfeer en “authentiek Aukje”….
  Dankjewel Aukje! Tot de volgende workshop!