Contact

Coaching nodig?

Ik ben een gecertificeerd coach.

Juist wanneer je ergens tegenaan loopt en niet verder kunt, of wanneer je verhinderd wordt om je doel te bereiken, helpt het om inzicht te krijgen in wat het is wat je tegenhoudt. Dit geldt voor zowel mentale als lichamelijke klachten. Ik help je ontdekken wat je nodig hebt om de hindernis te overbruggen en je doel te bereiken. 
Je krijgt toegang tot je eigen wijsheid en kracht. Dit houdt in dat je van binnenuit je oplossing leert vinden en je van binnenuit kunt ontwikkelen en genezen. 

 Praktijkadres
Natuurwijze
Aukje Bor-Stokroos
Tromplaan 17, Maarn (Utrechtse Heuvelrug)

Telefoon: 06 4894 1640

* verplichte velden

Ik kom graag met je in contact 

Het contactformulier kun je gebruiken voor vragen, om een afspraak te maken voor Fytotherapie, Coaching of een Natuurbelevingsactiviteit.
Heb je liever telefonisch contact? Ik ben het beste bereikbaar tijdens kantoor uren op 06 4894 1640.
Zorg dat je nummer zichtbaar voor mij is wanneer je belt.

Na verzenden van je bericht neem ik contact met je op binnen 3 dagen.
Heb je geen bericht ontvangen binnen 3 dagen? Controleer dan eerst je SPAM-box of je mapje met ongewenste mail. Zit het antwoord van Natuurwijze daar niet tussen? Neem dan telefonisch contact op en spreek eventueel de voicemail in.

Jouw email adres en/of telefoonnummer wordt gebruikt om contact met je op te nemen en de vraag die je gesteld hebt te beantwoorden. Mailadressen en telefoonnummers worden met niemand gedeeld.