Boekentip: “Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt”

Hoe doe je dat? Rust vinden in een drukke wereld?
Soms kom je ineens tot het besef dat je het ongelofelijk druk hebt.
Hoe fijn is het om dan een rust moment te nemen, te gaan zitten op een comfortabele plek met een kop kruidenthee en mooie quotes en wijsheden te lezen waardoor je andere keuzes kunt gaan maken?

“Streel je hart af en toe en zeg tegen jezelf:
‘Ik hou van je’…”
– Haemin Sunim –

In deze blogpost deel ik met je Mijn Boekentip. 
“Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt”, van Haemin Sunim.

Om rust te vinden in een drukke wereld is meer nodig dan het lezen van een boekje, maar hoe fijn als je gewoon de tijd neemt om je te laten inspireren door mooie quotes, wijze waarheden en je even af te zonderen van alle drukte om je heen?

Haemin Sunim
Vanochtend liep ik na het boodschappen doen spontaan binnen bij onze plaatselijke boekwinkel. Gewoon “even kijken”… toen mijn oog viel op een boekje met de tekst: “Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt”, van Haemin Sunim. Al bladerend lees ik mooie wijsheden in korte teksten. Allemaal zo herkenbaar en zo waar… wat fijn dat ik dit nu gebundeld in een boekje zie!”…Haemin schrijft over rust, mindfulness, passie, relaties, liefde, het leven, de toekomst en spiritualiteit…  Thuisgekomen heb ik in alle rust zitten lezen en voelde een enorme dankbaarheid voor de wijze waarop we als mensen deze mooie kennis met elkaar mogen delen.

“Schrijf alles wat je onder druk zet op een stuk papier: Maak een lijstje van alles wat je zou moeten doen, ook de minder belangrijke dingen – de planten water geven, emails beantwoorden. De spanningen staan nu op een stuk papier en zijn uit je gedachten.

Ontspan je dus vanavond. Zeg tegen jezelf dat je morgen de lijst punt voor punt zult afwerken, te beginnen bij het gemakkelijkste.
– Haemin Sunim –

Ik ben enthousiast over dit boek en zal hem nog regelmatig pakken om te quoten of om gewoon heerlijk mee tot rust te komen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar “Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt”? Hieronder verkrijgbaar als e-book en hardcover.

Koop hier het boek van Haemin Sunim

Na het klikken op de boekenlink opent zich een nieuw venster. Je word doorgestuurd naar een externe winkel.

Toegang tot je eigen wijsheid

Net als het zelf herstellend vermogen beschikt iedereen over eigen wijsheid. Dit zijn ervaringen die je in de loop van je leven hebt opgedaan. Al deze ervaringen en eigen verworven kennis draag je bij je in je lichaam ziel en geest.
Wanneer je ergens tegenaan loopt en niet verder kunt, of wanneer je verhinderd wordt om je doel te bereiken helpt het om inzicht te krijgen in wat het is wat je tegenhoudt. Tijdens coaching sessies bij Natuurwijze ontdek je wat je nodig hebt om de hindernis te overbruggen en je doel te bereiken. Je krijgt toegang tot je eigen wijsheid.
De coaching sessies bij Natuurwijze worden al wandelend gegeven in de natuur. Door te wandelen zet je letterlijk dingen in beweging, zowel fysiek als mentaal. Je maakt niet alleen stappen met je lichaam, maar ook mentaal zorgt wandelen er voor dat je inzichten krijgt en stappen zet die je dichter bij je doel brengen.

Scroll naar boven